Onderstaande behandelingen worden door mij aangeboden. Het is natuurlijk belangrijk om te weten op welke kosten u moet rekenen als u naar een pedicure gaat. Nog belangrijker is dat u weet waar vóór u betaalt. Mijn tarieven zijn op het volgende gebaseerd:

-           Een gedegen en professionele opleiding

-           Maximale hygiëne

-           Betrouwbare en de modernste materialen voor een comfortabele behandeling

-           Grote vakbekwaamheid door bijscholing

-           Voldoende tijd voor een goede behandeling


Pedicure en nagelstudio prijslijst 2021

Prijslijst

Basis pedicure behandeling

€ 29,00


Desinfecteren en inspectie van de voeten, nagels knippen, verwijderen van eelt, likdoorns, eelt pitten, kloven, eelt mechanische afwerken.nagels polijsten, nagelomgeving reinigen, desinfecteren van de voeten,incrèmen en een massage voor de voeten

Pedicure behandeling diabetische voet

€ 30,00


Desinfecteren en inspectie van de voeten, nagels knippen, verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, eelt mechanische afwerken.nagels polijsten, nagelomgeving reinigen, desinfecteren,incrèmen en een massage voor de voeten

Pedicure behandeling reumatische voet

€ 30,00


Desinfecteren en inspectie van de voeten, nagels knippen, verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, eelt mechanische afwerken.nagels polijsten, nagelomgeving reinigen, desinfecteren,incrèmen en een massage voor de voeten

Cosmetische pedicure met LCN nagellak flesje

€ 40,00


Desinfecteren voeten, nagels knippen, verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, eelt mechanische afwerken, nagels polijsten, nagelomgeving reinigen, desinfecteren, LCN nagellak, massage. (LCN flesje)

Cosmetische pedicure inclusief LCN gellak

€ 49,00


Desinfecteren voeten, nagels knippen, verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, eelt mechanische afwerken, nagels polijsten, nagelomgeving reinigen, desinfecteren, LCN gellak, massage.

Teennagels lakken met LCN nagellak

€ 7,00


Kies één van de prachtige nagellak kleuren uit de LCN Collectie.

LCN Wilde-Pedique gelnagel correctie

€ 18,00


Cosmetische correctie bij een schimmelnagel. Wordt ook gebruikt bij het begeleiden van een ingroeiende, gescheurde of tunnelnagel.

Nagelbeugel Ross Fraser

€ 20,00


Bij een ingroeiende of tunnel nagel ( vervolgbehandeling per beugel €10,-)

Orthese

€ 20,00


Klein € 20,00 Middel € 25,00 Groot € 30,00

Nieuwe set gelnagels met verlenging.

€ 50,00


French manicure of colorgel.

Refill

€ 33,00


Nabehandeling gelnagels (3-4 weken). French manicure of naturel incl. lakken of colorgel.

Soak off gel van LCN

€ 29,00


Gellak op de natuurlijke nagel, waar u 3 tot 4 weken heerlijk van kunt genieten incl. verwijderen.

Verwijderen gel

€ 20,00


Zonder gebruik van chemische vloeistoffen die schade kunnen veroorzaken aan de natuurlijke nagel. Incl. nagelverzorging, nagelriemverzorging, verzorgende handcrème en lakken.

Spa Manicure Natural Nail Boost

€ 27,00


Model vijlen, nagelverzorging, nagelriemverzorging, Natural Nail Boost behandeling voor sterke natuurlijke nagels, verzorgende handcrème en lakken.

Annulering


Het kan altijd gebeuren dat u de afspraak vergeet, of moet annuleren door omstandigheden, uiteraard nemen we u dat ook niet kwalijk, als dat een enkele keer gebeurt. Echter komt het vaker voor dan zijn wij genoodzaakt het bedrag van de behandeling alsnog in rekening te brengen.